Kender du det?

  • Udsætter du de kedelige bogføringsopgaver?
  • Er du i tvivl om du betaler det rigtige i moms?
  • Bruger du de sene aftentimer på at finde de manglende kvitteringer?
  • Regnskab er ikke din spidskompetence?
  • Har du mistet overblikket over din virksomheds økonomi?

Kort sagt,  generelt synes det er en sur pligt at bogføre løbende, hvorfor du altid sidder med opgaven i sidste øjeblik.

Så er Bogføring og Netværk noget for dig…

Tilmeld dig her

På Bogføring og Netværk får du: 

  • 2 månedlige onlinemøder med fællesskabet

  • 2 månedlige spørgetimer 

  • Adgang til lukket facebook gruppe

  • Mulighed for at skabe nye forbindelser og udbrede dit netværk

Jamen, hvad er Bogføring og Netværk?

Bogføring og Netværk er en mulighed, hvor du som mindre virksomhed eller iværksætter kan spørge en bogholder om alt mellem himmel og jord.

Vi samles i fællesskab online 2 gange om måneden á 1 times varighed. I den time samles vi i fællesskab og arbejder på hver vores regnskab.

Med bogføring og netværk har du et fast tidspunkt 2 gange om måneden, hvor du sammen med andre tager de praktiske kontor briller på og klare den sure pligt.

2 gange månedligt vil der være mulighed for at dele erfaringer, stille spørgsmål eller blot “netværke” med andre selvstændige i samme båd. I de to sessioner vil jeg være klar til at besvare alle Jeres spørgsmål. 

Du vil opleve en større forståelse for regnskab, skat og moms samt opleve en ro i maven, som formentlig vil give dig en bedre nattesøvn. 

Det eneste du skal bruge for at kunne deltage på mit Bogføring og Netværks hold er en bærbar pc, internetforbindelse og et bogholderi. 

Du kan melde dig til og fra holdet når du har lært at stå på egne ben. Ingen binding. Du betaler pr. måned og har mulighed for at deltage på holdet i den betalte periode.

Tilmeld dig her

Vi mødes online i Teams, hvor vi alle har sat tid af til at ajourføre vores regnskab og bogholderi. Det er alt fra at du får fulgt op på om dine kunder har betalt dine fakturaer, at du selv får betalt dine leverandører, at din bank stemmer og at du får fundet de rigtige bilag og dokumentation undervejs.

Jeg vil sidde klar til at guide jer igennem bogføringen, hvis der skulle opstå tvivl om, hvordan et bilag skal bogføres korrekt.

På onlinemøder arbejder I med hver jeres regnskab på samme tid i et fælles online miljø. Jeg er klar til at hjælpe og guide jer, så I får regnskabet lavet og lærer, hvordan tingene hænger sammen.

Hvis du har lyst til at dele udfordringer har du også mulighed for at dele disse her. Ligesom din virksomheds milepæle!

Det er ganske enkelt op til dig og dit behov. Du betaler for en måned af gangen og vurderer derefter selv, hvor mange gange du ønsker at deltage.

Jo, det kan du sagtens. Jeg vil blot anbefale, at du som virksomhedsejer eller direktør sørger for at sætte dig ind i de fundamentale elementer i et regnskab for at kunne skabe forståelsen af en sund og stabil virksomhed. Økonomi og regnskab er ofte fundamentet for en god forretning.
Det kan sagtens ske, at du senere hen vil kunne drage fordel af at uddelegere opgaven, men det vil være en stor fordel at kende til de basale fradrag, skat og moms. Det er trods alt DIT ansvar som indehaver og direktør, at de tal, som indberettes til det offentlige er korrekte. 

Føler du dig klar til at stå på egne ben og faktisk få lavet regnskabet, så sender du blot en mail til cn@randersbogholderen.dk og skriver du ønsker at afmelde dig. Så er det bare med at give den gas! 🙂

Skriv dine kontaktoplysninger her, og så vil jeg kontakte dig for at fortælle mere om Bogføring og Netværk.