fbpx

Podcast: Overskud på P4

Overskud P4 Økonominørden

I sommeren 2023 har jeg haft fornøjelsen af at deltage i Sofie Østergaards podcast “Overskud”. Sjovt nok handler om den, hvordan du får overskud og overblik i din privatøkonomi.

Jeg fik invitationen tilbage i maj måned, hvorefter afsnittet først er udkommet 1. august 2023.

Det var en stor fornøjelse at deltage, og få lov at dele ud af både tanker, min egen historie og opvækst.

Har du ikke hørt podcasten endnu? Så har jeg smidt afspilleren ind nedenfor. Hør også gerne nogle af de andre afsnit, da de kan være yderst lærerige. Tryk her.

Desuden kan podcasten “Overskud” i øvrigt varmt anbefales, da den sætter et stort fokus på at alle har mulighed for at lære om økonomi, forbedre sin økonomi og generelt uanset din historik og erfaring.

Er du helt ny, og er lige begyndt at lave dine egne budgetter. Måske forsøger du at optimere alle dine faste udgifter til et minimum. Jamen, så er der også gode råd at hente i podcasten.

God, håndgribelige råd uanset din situation.

Ligeledes er jeg blevet en del klogere på børneopsparing igennem overskud, da Sofie har lavet et afsnit med en pensionsrådgiver. En pensionsrådgiver som netop har helt styr på reglerne indenfor børneopsparinger, investering og beskatning heraf.

Om Økonominørden

Jeg deler alt fra fakta om økonomi, erhvervsøkonomi, investeringer. Ligeledes egen erfaringer fra egne investeringer, egne indkøb og egne F*ck ups.

En ting er vigtigt at få udpenslet – jeg deltager ikke i podcasten, for at iscenesætte mig selv eller på anden måde hæve mig over andre. Alt hvad jeg har opnået, gjort og lært i mit “korte” liv – det vil alle, som starter i dag, kunne lære også!

Så god fornøjelse!

Har du læst? Hvad er et budget

Er du studerende, er det vigtigt at du ikke tjener for meget ved siden af din SU – så risikerer du at skulle tilbagebetale skat, læs mere på Så meget kan du tjene ved siden af din SU i 2023!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *