fbpx

Hvad koster et barn? – De første 6 måneder

Hvad koster et barn de første 6 måneder

Hvad koster det at have et barn?

Jeg har altid været kritisk over for, at mange mener et barn i gennemsnit koster 1.000.000 kr. deres første 18 år af deres liv. Så med den baggrund vil jeg føre regnskab over udgifterne til min datter. I videoen fra Youtube fortæller jeg mere detaljeret om tallene, og hvad hun reelt har kostet os hendes første 6 måneder af livet. Det er vigtigt for mig at pointerer at min kærlighed til min datter ikke kan opgøres i penge eller sammelignes på nogen måde – excelarket er blot for min egen “nørdet-hed” og er allermest blot, fordi jeg ikke tror på “myten”

Ja, det er en smule nørdet, men lige i min ånd.

Læs også: 9 måder du kan spare penge på – Sparetips

Eksempler på udgifter der kommer med et barn – i hvert fald for mig.
– Bleer
– Vådservietter
– Aktiviering / aktiviteter / leg
– Vitaminer
– Cremer og pleje / medicin
– Møbler, såsom puslebord, højstol, kommode, seng mm.
– Modermælkserstatning
– Tøj og overtøj
– Udstyr, såsom barnevogn, babynest, pusletaske mm.

Jeg har købt meget af mit tøj i de mindre størrelser i Børneloppen, Randers – du kan finde ekstremt meget flot tøj i genbrug til børn, da tøjet ikke når at blive slidt før de vokser ud af størrelserne.

Er du gravid og skal snart have en baby, så har jeg fundet en tjekliste til dig med udstyr/vigtige ting, som er rare at have når baby kommer. Se den her: Tjekliste 

Youtube video
Se min video fra youtube herunder, hvor jeg forklare nærmere omkring, hvad vores datter har kostet os de første 6 måneder af hendes liv. Jeg håber, I finder det interessant. God fornøjelse

Spring i videoen:
00:00 Hvad kan du forvente i videoen?
01:30 Koster et barn 1 million?
02:09 Forklaring af kategorier af udgifter
05:24 Gennemgang af forbrug
12:00
Opsummering af de første 6 mdr

Se også andre videoer:
– Følg min dag som selvstændig:    • Følg min dag som …   
– Se min aktieportefølje:    • SE MIN AKTIEPORTE…  
– Sådan tjener du 21.600 kr. skattefrit:    • Sådan tjener du 2…  

En tanke om “Hvad koster et barn? – De første 6 måneder

  1. Pingback: Sådan effektiviserer du din tid - Økonominørden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *