fbpx

Sådan effektiviserer du din tid

Vil du gerne opnå en højere effektivitet og være mere produktiv hver dag? Så er du kommet det rigtige sted!

På Youtube har jeg for nyligt oploaded en video, hvor jeg kommer med simple og inplementerbare løsninger til dig, som gerne vil forbedre din produktivitet.

Som du nok allerede er klar over, så er jeg selvstændig og driver mit eget bogholderi beliggende i Randers.
Mit job og min virksomhed kræver at jeg kan producere en vis mængde fakturerbar tid hver eneste måned.

Besøg Randers Bogholderen her

Mange bolde i luften

Det er ikke altid lige nemt, når jeg har mange bolde i luften. Så derfor har jeg besluttet mig for, at arbejde målrettet med at forbedre min effektivitet og produktivitet, så jeg kan skabe et større frirum mentalt. Med en højere effektivitet vil jeg opnå en meget kortere arbejdstid, da de “uproduktive timer” frigives.

I den forbindelse tænker jeg, at du er hoppet ind på min side, for at opnå en højere effektivitet. Føler du ikke der er timer nok i døgnet eller at du hele tiden er 1-3 skridt bagud, så skal du kigge nærmere på din produktivitet. Måske mangler du fokus eller omvendt skal du måske overveje at få en medarbejder i din virksomhed. Jeg har i videoen taget udgangspunkt i mig selv og min virksomhed samt hvad der har virket for mig. Jeg kan i hvert fald mærke at min effektivitet og produktivtet er steget. Ligeledes er jeg langt bedre tilfreds efter endt arbejdsdag, da jeg har fået udrettet det som jeg havde fået sat mig for.

Mit barn har kostet mig XXXX kroner de første 6 måneder: Hvad koster et barn? – De første 6 måneder

Du er velkommen til at se min video nedenfor, og høre de tips og tricks, som jeg i hvertfald tager udgangspunkt i – og det virker – ihvertfald indtil videre.

Vil du gerne se flere af mine økonomi videoer på youtube? Så se dem her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *