fbpx

Portræt artikel om Økonominørden

Portrætartiklen af økonominørden

I maj måned 2023 blev jeg kontaktet af en journalist fra DR P3, som gerne ville skrive en artikel om økonomi og unge. Hun havde fundet min profil på Instagram. Måske hun følte sig inspireret af mine opslag og interesse for økonomi. Jeg sagde pænt Ja tak til interview og herefter udarbejdede hun en fin artikel som blev udgivet hos DR.dk/p3.

Har du ikke allerede læst artiklen kan den læses på www.dr.dk/p3 eller her

Artiklen handler egentlig blot om mig og hvordan min interesse for økonomi er opstået.

5 hurtige sparetips

Jeg giver et par få sparetips som alle mennesker kan gøre brug af, du får dem også lige her nedenfor

  • Lav din indkøbsliste løbende, når du bruger det sidste af noget eller begynder at mangle. Se kun efter det, du mangler i tilbudsaviserne – ikke bare efter, hvad der er billigt.
  • Gennemgå dine udgifter. Begræns antallet af dine månedlige betalinger, såfremt der er gebyr på nogle PBS-betalinger.
  • Minimér dine faste udgifter. Måske kan du leje et værelse ud?
  • Start med at investere tidligt. Også selvom det blot er 100-500 kroner om måneden. Lidt er bedre end intet. Lav gerne en fast overførsel til opsparing.
  • Begræns antallet af indkøbsture. Måske kan det fungere for dig at handle online, så du ikke fristes af spotvarer. Måske du skal handle online?

Anmeldelse af artiklen

Jeg har heldigvis (7-9-13) fået rigtig mange fine kommentarer på artiklen, men jeg har godt nok været nervøs, da jeg så overskriften på artiklen. Jeg har ikke en opsparing på 800.000 kr., men nok nærmere en formue – og det er der nok mange danskere der oplever at have når de har købt hus, bil mm.

Jeg vil nærmere sige, at jeg ligeledes er bevidst om mit forbrug når det kommer til økonomi, og det er jo det, som jeg ønsker at komme ud med i artiklen. Det kan jeg forstå på mange, at det fint er lykkedes.

Jeg har godkendt et rigtig fint udkast af artiklen, men aldrig overskriften. Dette er meget vigtigt for mig at forklare, da jeg ikke er særlig tilpas med at dele sådanne oplysninger, da det ofte kan opfattes som praleri.

Dette har aldrig været hensigten, men måske mediet også ønsker at mange skal klikke ind på artiklen 😉

Vil du gerne have endnu flere sparetips til hverdagen, deler jeg bestemt gerne ud! Følg gerne med på min youtube kanal eller instagram: Sådan starter du din egen virksomhed med succes

Instagram: www.instagram.com/okonominorden/ 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *