fbpx

Sådan starter du din egen virksomhed med succes

start en succesfuld virksomhed

Opnå en succesfuld virksomhed!

Leder du efter svar på, hvordan du nemt kan starte din egen virksomhed – og endda opnå succes med det?

Jeg har lavet en lille video på youtube, som beskriver et par tips til, hvordan du nemt kommer igang med opstarten af din egen virksomhed.

Det er vigtigt at du først og fremmest sætter et succes kriterere for din virksomheds succes. Du skal altså opstille et mål for, hvornår din virksomhed er succesfuld.

For mit eget vedkommende var min egen virksomhed succesfuld, da jeg kunne udbetale den første løn til mig selv. Jeg regulerer nu løbende mine mål for virksomhedens vækst – og det samme vil jeg anbefale dig.

Et andet succeskritererie kan også være, at du skal have din første medarbejder eller din første kunde. Husk at du altid kan opjusterer dine mål, når de første er nået. Det hjælper dig også med at opretholde motivationen.

Læs blandt andet Sådan starter du din egen virksomhed og bliv klogere på, hvad du skal huske når du starter som iværksætter.

Du kan opnå en succesfuld virksomhed på mange måder alt efter dine parametre. Det er vigtigt at du fokuserer på dine mål og opretholder fokus på netop det du ønsker at opnå – så skal det nok komme til dig.

Jeg har i opstarten af min(e) egne virksomhed(er) benyttet mig af mit netværk til sparring. Det har været guld værd at dele mine ideer med andre inden jeg startede forretningen. Det er sket, at mine sparringspartnere er kommet med konstruktiv kritik, som efterfølgende har været skyld i, at virksomheden skaber sin succes.

Du kan også melde dig ind i et netværk for selvstændige og iværksættere. Netværk er undervurderet. https://ivn.dk/ Iværksætter netværket er for alle og kan benyttes som du ønsker. (ikke reklame) Jeg betaler selv og er yderst tilfreds med mit medlemsskab.

 

God fornøjelse

Se min video her og skab en succesfuld virksomhed

 

2 tanker om “Sådan starter du din egen virksomhed med succes

  1. Pingback: Portræt artikel om Økonominørden - Økonominørden

  2. Pingback: For sen indberetning af moms - hvad nu? - Økonominørden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *